fbpx

Injekcije za povećanje vlažnosti kože / biostimulatori

Profhilo

Profhilo je prvi proizvod koji sadrži stabiliziranu hijaluronsku kiselinu koja je proizvedena bez kemijskog BDDE (butanediol diglycidyl ether) , sastojak koji se koristi za „crosslink“ molekula hijaluronske kiseline, kako bi se spriječilo da se brzo raspadnu u tijelu. U Profhilu , umjesto njega, koristio se toplinski tretman molekula za „crosslink“.

Koristi se za povećanje hidratacije / vlaženja/ kože, za remodulaciju kože i povećanje elastičnosti , te poboljšanje kvalitete kože. Klasificiran je kao biostimulator kože jer je dokazano da njegovim prisustvom u koži dolazi do regeneracije te rasta kolagena i elastina.

Rezultati se vide nakon 5 do 8 tjedana nakon injiciranja

Iako je građen od hijaluronske kiseline različit je tip proizvoda nego fileri. Ne utječe na strukturu lica, konture. Koristi se drugačije i daje drugačiji učinak.

Rezultat traje 6 mjeseci nakon injiciranja u dva tretmana, u razmaku od mjesec dana.

Kod tretmana injicira se na 5 mjesta sa svake strane lica. Nakon što se tankim iglicama injicira pod kožu ostaje u koži mjesec dana za to vrijem molekule hijaluronske kiseline privlače i zadržavaju vodu ispod kože. Zbog velike gustoće (koncentracije) hijaluronske kiseline i dodatne hidratacije koju osigurava, poboljšava ekstra stanični matrix kože.

Ako zamislite stanice poput cigli u zidu, ekstra stanični matrix je cement koji okružuje sve cigle. Poboljšanjem ekstra staničnog matriksa utječe se na rast novog kolagena i elastina u koži, što kroz par mjeseci čini kožu čvršćom i elastičnijom. Iako originalni gel koji je injiciran ne traje duže od 30 dana u koži, učinak dodatne hidratacije, te stimulacija kolagena i elastina koju pruža traje nekoliko mjeseci.

Zahvat traje 30 minuta is posve je siguran. Nakon zahvat može osjetiti peckanje i slabije oticanje na mjestu uboda koje prolazi u roku 24 sata i prije.

Može se primjenjivati na licu, vratu dekolteu, rukama. Namijenjen je svima koji žele da im kože izgleda svježije, zdravije, zategnutije.

Cijena jednog tretmana je 2500 kn.

Zakažite svoj termin

Zakažite termin