fbpx

KONCI Silhouette Soft

Lifting koncima je "facelift" pri kojem se koriste biorazgradivi konci.

Konci se uvedu ispod kože lica kroz površinski masni sloj, iznad mišića i fibroznog sloja, koristeći iglu, te se zatim zategnu i povuku obješenu kožu na mjesto gdje želite.

Na konzultaciji s liječnikom, nakon pregleda lica pri čemu se posebno pažnja posvećuje opuštenoj koži, koliko je ima i u kojim dijelovima lica, te se procjenjuje da li se koncima može postići željeni rezultat. Također, odlučuje se koliko pari konaca je potrebno i gdje će ih se smjestiti.

Na licu Vam se iscrta gdje će konci prolaziti , te se markiraju ulazne i izlazne točke igle, injicira se mala količina anestetika na mjestu ulaznih i izlaznih točaka, te se upotrijebi igla da se učini otvor na koži. Nakon toga se uvlače konci i provlače kroz masni sloj ispod kože do izlazne točke. Nakon što se postave konci na pravo mjesto, zateže se koža preko konaca dok se postigne željeni lift kože. Nakon postavljanja konaca imat ćete male rupice na koži od uboda igle, može doći do laganog oticanja, modrice.

Nakon postavljanja konaca morate biti pažljivi sa svojim licem prvih dana.

Izbjegavajte veće fizičke aktivnosti i kontaktne sportove, ne otvarajte jako usta / zijevanje / otkažite posjet zubaru i kozmetičarki, ne trljajte lice, ne izlažite se suncu, izbjegavajte alkoholna pića, aspirin i slične lijekove.

Konci imaju dva učinka:

1. "Lift "lica - konci posjeduju sitne konuse uzduž niti, te zato, kad se povuku, zatežu kožu te se usidre u novi položaj.
2. Konci stimuliraju stvaranje novog kolagena u koži. Treba oko 3 mjeseca da se apsorbiraju i za vrijeme tog vremena novi kolagen se stvara kako bi pomogao držati tkiva kože u novom položaju.

Konci mogu biti dobar odabir ako vam je koža izgubila elastičnost i počela se opuštati.

Lifting koncima pomiče kožu na licu i ima privremeni učinak, kirurški face lift ide dublje i repozicionira dublje slojeve te ima trajni učinak.

Konci su građeni od biorazgradivih supstanci koje su sigurne za organizam. To je poly L – mliječna kiselina koja se koristi u resorptivni koncima i dokazano je neškodljiva.

Zahvat traje oko sat vremena.

A učinak 12 do 15 mjeseci.

Ako se bavite jačom tjelovježbom ili ako ste pušač, učinak će trajati kraće.

Ako se bavite jačom tjelovježbom ili ako ste pušač , učinak će trajati kraće.

Cijena za jedan par Silhouette soft konca iznosi 3.200,00 kn.

Cijena za tri para Silhouette soft konca iznosi 7.000,00 kn.

Zakažite svoj termin

Zakažite termin