fbpx

Bodytite je minimalno invazivni uređaj (radna stanica) za oblikovanje lica i tijela. Ono što je ranije bilo moguće samo kirurškim metodama sada je moguće radifrekvencijskom tehnologijom (odnosno energijom) pomoću koje izaziva kontrakciju kože, potkožnog vezivnog tkiva i koagulaciju masnog tkiva.

Tretmani koji se mogu primjenjivati tim uređajem :

1. Morpheus 8

2. Facetite

3. Accutite

4. Bodytite

Morpheus 8

Morpheus 8 je sigurna i učinkovita minimalno invazivna metoda koja koristi bipolarnu, frakcijsku radiofrekvencijsku energiju za remodeliranje subdermalnog masnog tkiva lica i tijela, te stimulaciju kolagena. Radi se FDA odobrenoj tehnologiji SARD (engl. Subdermal Adipose Remodeling Device). Jedina je tehnologija sa znanstveno dokazanim rezultatima.

Frakcijska radiofrekvencijska energija prodire putem mikroglica nastavka za lice i/ili tijelo duboku u kožu i potkozno masno tkivo te ga preoblikuje i sagorijeva, dovodi do intenzivnog obnavljanja kože te nastanak novog kolagena i elastina.

Stvaranjem mikroskopskih oštećenja u koži, organizam je prisiljen stvarati novi kolagen kako bi se izliječila oštećenja. Istovremeno tretmanom se isporučuje toplinska energija (rafiofrekvencijom) dublje od bilo kojeg uređaja na tržištu.

Vrhovi s različitom konfiguracijom mikroiglica:

Morpheus 8 FACE nastavak sastoji se tipa s mikroiglicama (24) koje prodiru duboko u kožu (microneedling) na licu do dubine 4mm, a na tijelu do 8mm. Koristi se za lice i vrat, za bore, kod ožiljaka nakon akni, opuštene kože oko očiju, kod proširenih pora na licu, poboljšanju tonusa kože, podbradak, dekolte, ruke, celulit. Tretman se izvodi u lokalnoj ili topikalnoj anesteziji (krema).

Traje 30 minuta na licu i vratu te oko 45 minuta na tijelu (ovisno o regiji). Nakon tretmana na koži se pojavljuje crvenilo, sitni mjehurići ili sitne ogrebotine. Dolazi do laganog oticanja tretirane kože. Nastaje osjećaj topline i zatezanja kože -slično onomu nakon dužeg izlaganju suncu.

Sitne krastice mogu se pojaviti nakon 1-3 dana nakon tretmana, ne smiju se dirati niti grebati. Tretirano područje mora se čuvati od infekcije, mehaničkih ili toplinskih oštećenja. Treba se koristiti zaštita od sunca s velikim faktorom zaštite ( SPF30 i više). Najbolji rezultati vide za 6 do 8 tjedana, kod mlađih osoba i ranije.

Obično je potrebno 1 do 3 tretmana godišnje ovisno o stanju kože, dobi i slično.

Može se kombinirati s PRP za optimalni rezultat.

Zakažite svoj termin

Zakažite termin